Välkommen till Lunds mest vinälskande studentförening!

Lunds Akademiska Vinsällskap, eller LAV, är en studentförening för dig som älskar vin! Oavsett om du är en nyfiken nybörjare eller kunnig konnässör är du varmt välkommen till oss. 


Det vi sysslar allra mest med är vinprovningar med olika teman. Vi skräddarsyr varje provning för att passa temat. Allt från provningsledare, viner, dekorationer och snacks är noga uttänkt av oss. 


Vi anordnar också andra sorters evenemang, till exempel gör vi varje år en resa till en av regionens vingårdar, där ni medlemmar självklart är inbjudna. Missa inte heller vår kommande vårbal, Lavborg!


All information som är värd att veta om oss och föreningen publiceras på vår Instagram och Facebook. Missa inte att följa oss där!


För att ta del av våra evenemang behöver du vara medlem hos oss. Det kostar 100kr/helår och du ansöker enkelt genom appen Orbi. Klicka på knappen nedan för att komma direkt dit!


Varmt välkommen till LAV — Lunds mest vinälskande studentförening!

Våra samarbetspartners

Som medlem i Lunds Akademiska Vinsällskap samarbetar med ett antal lokala butiker, restauranger och barer. Förutom att se till att du som gäst har det extra trevligt på våra provningar erbjuder de också medlemmar extra bra priser. För dig som vill avnjuta Lundalivet med guldkant, helt enkelt. Hälsa från oss! 

Vilka är vi i Styrelsen?

ANTON PERSSON

VICE-ORDFÖRANDE

ALVA NYLANDER

SEXMÄSTARE

SAGA HJERTÉN

SKATTMÄSTARE

SIGNE NYLANDER

KREATÖR

Har du en fråga? Skriv till oss!

 
 
 
 

Missa inte att följa oss på Instagram och Facebook!

Lunds Akademiska Vinsällskap är en samarbetsförening till

Lunds Akademiska Vinsällskap är en del av